Formex

Bluebeq är specialiserat på att hjälpa kunder i samband med Formex i januari och augusti. Vi har hittills jobbat med ett 10-tal kunder. Vi erbjuder framförallt tre tjänster

– Montering och demontering av montrar
– Personal i montern under mässan, från 249 kr + moms per timme

Redan under torsdagen då Formex har för-inflytt har vi personal på plats för att hjälpa er. Vi har personal på plats ända till mässan öppnar på tisdagen. Vi har både personer med expertkunskaper inom bygg och foilering, killar som klarar att bära tungt och personal som är snabba och fingerfärdiga för att ställa i ordning er monter.

På själva mässan erbjuder vi personal som kan hjälpa er i montern. De kan själva representera varumärken när ni själva inter är i montern. Till större uställare bidrar vi med personal som serverar kaffe eller packar kassar eller håller det allmänt snyggt i montern så ni kan koncentrera er på besökarna och kunderna – vi sköter resten.

När mässan stänger kl. 17.00 på fredagen brukar vi hjälpa omkring 20 kunder samtidigt med olika former av personal. Totalt brukar vi ha 30 personer på plats samtidigt. Allt från några timmar till hela kvällen. Under lördagen och söndagen har vi möjlighet att helt själva montera ner och packa ihop era montrar. Oftast är vi då ett stort antal personer som går från monter till monter, detta gör vi till fast pris. Antingen så kommer några och hjälper er under ned-packningen eller så lämnar ni montern när mässan stänger och så sköter vi hela nedpackningen.

Är ni nyfikna på hur ni kan koppla in digitala och sociala medier när ni ställer ut på Formex så är ni välkomna att titta in på www.bluebeqmedia.se

Känner ni att det här med att ställa ut känns kul och spännande men vet inte hur ni ska göra och hur montern ska se ut kan ni gå in och titta på www.bluebeq.se/fab för att se om det är något vi kan göra för er.